dimecres, 23 d’abril del 2014

Per Sant Jordi fem un Drac


Avui és Sant Jordi i al Bosc del Donyet, com tots els anys, els Dracs són amics i benvinguts, i un dels seus jocs preferits i més divertits és jugar amb materials reciclats. Com que ens agrada jugar amb cartró i és un material que es troba fàcilment, doncs avui ho combinarem tot i farem un taller creatiu amb els dracs i amb cartró... i a més celebrarem aquest dia tant especial a Catalunya d’una forma diferent!!

Us deixo amb aquest tutorial per a que feu els vostres propis dracs:

Foto1-Material necessari.

                        1- Necessitarem dues caixes de cartró, un cúter, retolador i precinte (Foto 1).

Foto 2

Foto3

2- Col·loquem una caixa damunt l'altra com es veu a la foto 2, i amb el cúter tallem la part que sobra (Foto 3), aquesta part no la llencem, ja que ens servirà més endavant per a fer les orelles del drac (Foto 10 i 11).

Foto 4

3- Unirem les caixes amb precinte i passarem a fer un tall quadrat sota la caixa, aquest és el forat per on posarem el nostre cap.

Foto 5
4- És important precintar les voreres de la caixa per evitar fer-nos mal, ja que no hem d'oblidar que el cartró talla (Foto 5).
Foto 6
 5- Amb un dels trossos de cartró que tindrem de la meitat de l'altra caixa, fem el morro del drac, i el precintem per a que es quedi ben fixat.
Foto 7

6- Ara passarem a fer la boca del nostre drac: tallarem la part frontal i lateral (Foto 7), i amb el tros de cartró que hem tret farem les dents (Fotos 8 i 9).

Foto 8

Foto 9
7- Enganxarem les dents amb precinte per la part de dins.

Foto 10
8- Amb la meitat de caixa que ens havia sobrat farem les orelles del drac, perfilant-les segons gustos amb el cúter.
Foto 11

Foto 12
9- Amb les restes de cartró començarem a fer els detalls del nostre drac, ulls, cresta, banyes,etc...

Foto 13

Foto 14 . Waalaaaaaaa vet aquí un drac!!!!!

Foto 15
10- Després el pintem o decorem al nostre gust i en un plis-plas de dues caixes ha sortit un drac!!!!!                    Bona diada a tothom!!!!!!!!!!!!!


Altres  DracsCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS