dimecres, 17 de desembre del 2014

CoNTeS a DoMiCiLi: La Princesa Blanca



Al Bosc del Donyet, varem rebre un missatge:

“És l’aniversari de la Blanca, vos esperem en Valls,
volem que el Donyet i les seves titelles li facin una sorpresa”

Ràpidament ens vam posar en marxa per preparar el viatge, els Follets del Nord corrien per buscar contes, els esquirols començaven a preparar cançons, els Donyets del Sud preparaven al Petit Drac...
-Ja ho tenim tot?? , preguntà la princesa Ratolina.
-Noo!! Ens falta el bagul amb titelles!!!, contestà el Puff.
Tots ens varem preparar, era quasi l’hora i la fadeta Blanca ens esperava emocionada! Varem agafar titelles, algunes de guant, altres de fil, algunes grans, altres petites... i les guardarem a les maletes. Tot ho teníem preparat per poder explicar contes i per poder fer que la Blanca s’emportés una gran sorpresa.
Agafarem el donyet-mòbil  i marxarem cap al nostre destí, Valls, un poble màgic i molt conegut pels castells i les seves colles. En un tres i no res ens vam plantar a la porta de la casa de la Blanca!! Ens va obrir la porta i...
SOOOORPRESAAAAAAAAA!!!!!!!!



La Blanca estava emocionada, un somriure es va dibuixar a la seva cara i els seus ulls es van il·luminar, i des d’aquell precís instant, ens va contagiar a tots la seva felicitat. Casa seva era plena d’amigues, totes elles semblaven princeses de conte, i com no, el petit drac les va fer somriure a totes i les va fer viatjar pels móns màgics de la imaginació, i la Blanca va fer de titellaire i va estar ajudant-me, i la veritat...HO VA FER MOLT I MOLT BÉ!!


La família de la Blanca és encantadora, i des d’aquí vull donar-vos les gràcies per confiar amb el Donyet en un dia tant especialcom es l’aniversari de la fadeta Blanca.

Ah!! I vull donar també les gràcies a la Rossana, que és la tieta de Blanca, i la que va fer possible que el Donyet li fes una sorpresa a la nena.


GRÀCIES!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS