diumenge, 2 de març del 2014

El Donyet a la Llar D'Infants L'Esquirol



La Pobla de Mafumet és un municipi de la comarca del Tarragonés, situat al bell mig del Camp de Tarragona, amb una bona xarxa de comunicacions que li donen una situació privilegiada. Es troba situat pràcticament al límit nord de la comarca del Tarragonès, a la ribera dreta del curs del riu Francolí, confrontant al nord amb El Morell, al sud amb Constantí, a l'est amb Perafort i a l'oest amb Vilallonga del Camp i la Selva del Camp.

El Donyet va viatjar fins a aquest lloc, concretament a una Llar d'Infants municipal que es diu L'Esquirol, aquesta llar estava plena de nens que m'esperaven amb molta alegria, estaven tots preparant el carnaval, tots portaven corbates i corbatins de molts colors!!!!



.

I el Donyet per aquesta ocasió va explicar el conte del Carnaval dels Animals, i tot els nens van poder vore com una vaca es disfressava de marieta, la marieta de tortuga i així tots els animals fins arribar a la rateta, que es va disfressar de princesa Ratolina i ens va explicar la seva història.





Per mi, per motius personals, va ser un contacontes molt especial, i un petit repte, jo tinc un bon record de l'experiència. Espere tornar aviat!!

El Donyet va conèixer a persones molt bones, des de la Jessi, una mare campiona que sempre m'ha tractat molt bé i amb molta sinceritat i estima, passant per l'Ana i la Fina, les dues directores de la Llar, que amb la seva experiència porten a terme junt amb el seu equip educatiu una feina digna de vore.

Vos done les gràcies pel tracte que vaig rebre i vos anime a continuar pel camí que esteu fent, el treball que feu amb els nens i nenes es magnífic.







Gràcies!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS