dimecres, 16 de gener del 2013

Torna el Donyet

Pensàveu que el Donyet s'havia perdut en la immensitat dels boscos, o que tal volta algun malefici m'havia arrossegat cap al fons d'algun paratge inhòspit... Però no! els donyets estem fets de somnis i il·lusió, i mentre algun nen cregui amb nosaltres, nosaltres sempre cuidarem dels somnis dels nens, per a que la por mai s'acosti.

Vosaltres no us heu adonat, però mai us he deixat, aquestos Nadals tenia la important tasca de recolzar a Sant Nicolau, també conegut com Pare Noel, també als Reis de l'Orient, magnífics monarques, rés a veure amb els que surten per televisió. Tots els anys en passar l'estiu, en Nico, que així l'anomenem a sa casa en el Pol Nord, ens crida a tots els Donyets que habitem la terra per a ajudar-lo a preparar i repartir els regals que amb tanta il·lusió demaneu, però el més important, allò que fa dels nadals una de les millors èpoques de l'any, és que junt amb els regals que amb tanta estima us deixen el Pare Noel i els Reis, els donyets deixem en cada llar un poc de la matèria amb la que estan fets els somnis i les il·lusions per a que les famílies i els amics agafin força per a estimar-se i ajudar-se sense condicions la resta de l'any.

Així que ja és hora de tornar amb més contes, tinc moltes coses que contar-vos, he estat a molts llocs, i he d'anar a altres nous, necessite veure que els somriures no es perden difuminats amb els temps que ens han tocat viure, i així ajudar-vos a que recolzeu als vostres pares, que no es preocupin pels diners, lo important és ser feliços amb el que tenim mentres somiem amb els nostres desitjos.

Salut i màgia

2 comentaris:

ALIMENTA ELS SOMNIS