divendres, 5 de juny del 2015

El Donyet a l'Institut Julio Antonio de Móra d'EbreHa estat un plaer  tant com a  Donyet i com a Juanvi poder compartir experiències amb les futures educadores infantils, la llum dels vostres ulls és màgica!!! 
Que ningú l'apagui mai!!!

Moltes gràcies per les boniques paraules del vostre blog:


ELS CONTES DEL DONYET

De totes les experiències que hem anant vivint al cicle d'Educació Infantil, aquesta que ha servit com a comiat de la primera promoció d'educadors infantils que es gradua a l'Institut Julio Antonio de Móra d'Ebre, ens ha catapultat directament al increïble món de la fantasia.
Gràcies al Donyet hem descobert que , en el món fabulós dels dracs,els nens s’amaguen sota el llit!Que les titelles es poden elaborar gairebé només amb creativitat.                               


Que explicar contes és un art!


De la ma de Juanvi hem anat descobrint que els aprenentatges teòrics, que sovint es fan pesats, són la base de l’ensenyament professional i responsable.

Hem sabut que El Patufet llegueix "El Principito"


I hem rebut la visita de: Blancaneus, Pulgarcito, els Tres Porquets, Snoopi, Simbat, Ali Babà, Peter Pan, Superman, El Patufet... i molts més personatges fantàstics amb el conte cantat basat amb la cançó de Jaume Sisa , Qualsevol nit pot sortir el sol


https://www.youtube.com/watch?v=pdlvAvC4Tw4
Sens dubte, la millor manera de donar per acabat el curs amb la seguretat de que tot el que hem aprés podrem posar-ho a la pràctica amb creativitat i il·lusió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS