dilluns, 4 de juny del 2012

Crònica: El Donyet al II MiniPop de Tarragona


No hi ha res més gratificant per a un Donyet que comprovar que la Màgia existeix, és real, aquest cap de setmana passat ho he pogut comprovar amb els meus propis ulls en el II festival MiniPop de Tarragona. Primer per conciliar la vida familiar dins d'un festival que supera tots els clixés del pop i el rock, oferint una proposta per a totes les edats.



També màgia perquè l'associació cultural Tecletes ho ha aconseguit des de cero, o sigui, sense subvencions, només amb molt de treball i dedicació, i amb la col·laboració dels participants que ho han fet desinteressadament. I després pel que fa al cartell, per aconseguir que un Donyet tinga l'oportunitat de compartir cartell amb artistes de la talla de Joan Colomo i Beth, aquest Donyet no podia estar més content.

 

Aquest dissabte passat l'espai Nadó es va convertir en un bosc encantat, i tos els nens que ompliren fins l'últim racó d'aquell bosc presenciaren l'aparició del Donyet que els va explicar algunes paraules màgiques que funcionen de debò, també els va presentar un Drac, però no com els dels contes, aquest de veritat. Però no només gaudiren els nens i els pares, a més aquest Donyet va ser feliç i s'ho va passar molt bé com ja feia temps. De tot cor, moltes gràcies nens de Tarragona, i moltes gràcies a l'Associació Cultural Tecletes per descobrir al Donyet Contacontes un lloc ple de màgia en el II festival MiniPop de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS