divendres, 25 de desembre del 2015

El Donyet al Festival Petits Grans Llibres.

“Llegir, sentir, gaudir: Una experiència emocional”

28 i 29 DE NOVEMBRE 2015 Arriba la 6a edició!

Mercantic, Sant Cugat
 

Petits!Grans!Llibres! és un esdeveniment cultural que vincula els infants amb els adults de la de la literatura, la creativitat i la música. Es fa a Sant Cugat des de fa sis edicions. Es tracta d’un esdeveniment únic per la seva qualitat i innovació, on els llibres surten a trobar-se amb el públic per convidar-los a reflexionar, dialogar i aprendre



Els llibres surten de les prestatgeries, desperten a la vida i van a cercar el públic. Es tracta d’un acte únic per la seva creativitat, innovació i qualitat de continguts.

Llibres per compartir, aprendre,  gaudir o descobrirLlibres com a metàfora de la infància: una etapa plena d’exploració,  sensibilitatconeixement i  imaginació.
 




Com cada any, en el programa destaca especialment  el “Bosc dels llibres, un espai magic dissenyat per un equip d’arquitectes, que convida els visitants a sentir-se com a dins d’un conte.  En aquesta edició, després de l’èxit de les edicions anteriors, la programació familiar  canvia la seva ubicació del Claustre del Monestir al Mercantic, un espai de 700 metres quadrats que albergarà la programació familiar al llarg del cap de setmana del 28 i 29 de novembre.


 A només 15 minuts de Barcelona, Mercantic, un dels espais més singulars del país, ens descobreix la màgia de Petits!Grans!Llibres!. Amb una ambientació que convida a relaxar-se, a vincular-se pares i fills, a bussejar entre els més de 2.000 llibres especialment seleccionats i poder trobar històries increïbles...Mentre sentim com van sonant les notes dels concerts que ens transporten, els  il·lustradors pinten murals en viu o escriptors creen la seva pròxima obra amb els visitants. Un espai ideal per a què pares i fills gaudeixin de la lectura des del plaer i la llibertat.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS