dimecres, 4 de juny del 2014

El Donyet Macarroni








El Donyet Macarroni va agafar les seves titelles, les va guardar dintre del bagul i amb la seva gorra de contacontes va arribar a Cambrils, allí l’esperaven  el  Joan, el Lluc , la Ciara i el Pep i molts amics més.

Obrirem les maletes i la màgia dels contes va fer que passarem una estona molt divertida, cridarem ben fort  com si fóssim dracs!!!!

Varem conèixer a una rateta presumida que volia casar-se amb el més millor del món i varem poder vèncer a un monstre molt gran amb l’ajuda de una vareta màgica!!
Però el Donyet Macarroni es va trobar amb el Pepillo Grillo, un petit però gran amic, que feia molt de temps que no veia.






El Donyet li va explicar que rondava pels pobles i ciutats i no deixava perdre cap fira ni mercat... anava fins i tot a racons a on altres donyets no hi van, i sempre portava la seva maleta màgica de fer estels. Uns estels sortien petits, amb un fil per governar-los, altres es convertien en flors, altres en espasses de pirates d’un i mil colors... quan davant del Pepillo va obrir aquesta maleta màgica, tots els nens i nenes s’apilotaren al voltant del Donyet per demanar petits estels amb formes de tot tipus.






Va ser un dissabte molt especial i sempre me’n recordaré de lo bé que m’ho vaig passar!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS