dijous, 15 de maig del 2014

El Tatano

El Tatano,
una revista pels més menuts




La revista

Aquesta setmana, des de la Bibliotecadel Bosc del Donyet, us portem una revista infantil. Es tracta de ElTatano, la versió més infantil de la ja coneguda revista CavallFort.
Aquesta revista, d’edició mensual, és plena d’històries i personatges molt divertits... contes, poesies, còmics... tot pensat per despertar el interès en la lectura dels més petits (recomanat a partir dels 4 anys). El disseny és alegre i molt divers, incloent dibuixos i originals imatges, sobretot en els reportatges de natura, les entrevistes i els articles. Aquests reportatges també els introdueix en la descoberta de l’entorn, en el món que els envolta... i amb ells troben múltiples activitats per desenvolupar habilitats: manualitats, receptes de cuina, fabricació de jocs...
Algun dels personatges més coneguts de El Tatano són la Rita Pinyada, En Mixu Mixu, En Pere Sense Por, Rut i Piu... tots ells divertits i amb mil aventures per compartir.





Una mica d’història...

Cavall Fort és una revista emblemàtica a Catalunya, que han gaudit generacions de nens i joves des de l’any 1961. Nascuda per atendre al públic escolar, en la nostra llengua, i amb un esperit continu de renovació i mantenint la qualitat per sobre d’interessos comercials i modes.
Al 1999 va ser una de les primeres revistes amb un lloc web propi a internet, adaptant-se als canvis tecnològics i de mitjans audiovisuals de la societat actual.
Actualment la Fundació Cavall Fort, constituïda a l’any 1991, és la propietària de la editorial .














La Biblioteca del Bosc del Donyet





2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per les coses tan maques que dieu de la nostra revista! Ens alegrem que us agradi.
    Salutacions des de Cavall Fort!

    www.cavallfort.cat
    cavallfort@cavallfort.cat

    ResponElimina
  2. Com a educador infantil i també des de la vessant de contacontes, crec que les vostres publicacions són un model a seguir... durant dècades heu sabut mantenir la qualitat, fidels a un estil i sempre innovant tant en continguts com en disseny. Qui de nosaltres no recorda les primeres edicions de Cavall Fort? Com ha evolucionat! Però sempre seguint una línea pedagògica, impulsant la nostra llengua i sabent alhora mantenir l'interès dels infants i joves per la lectura. Des de la Biblioteca del Bosc del Donyet hem volgut dedicar-vos aquesta ressenya. Enhorabona!!

    ResponElimina

ALIMENTA ELS SOMNIS