dimecres, 7 de maig del 2014

II Trobada de les Families en Ruta



El Donyet va estar a la II Trobada de Famílies en Ruta al càmping ecològic Vinyols Camp, un lloc màgic on vaig conèixer uns nens encantadors que van gaudir dels contes.









Quí són Famílies en ruta?


"En Famílies en Ruta som partidaris de viure els somnis abans que somiar la teva vida. Creiem que els viatges en família ens obren la porta a la màgia de tornar a veure el món amb ulls de nens. Sentim que el viatge és consubstancial a la vida, que una altra forma de viatjar és possible i que fer-ho al costat dels nostres fills és la major manera establir amb ells vincles i records "indestructibles".

El viatge és, al nostre entendre, educació en moviment i possiblement una de les millors escoles de vida que podem oferir-li als nostres fills. Entenem la maternitat i la paternitat com una oportunitat en definitiva per seguir creixent com a persones.

Per a nosaltres els viatges amb els nostres fills, tant a llocs propers com als llocs més remots del planeta constitueixen una part fonamental en una criança conscient i el desenvolupament dels nostres fills i una de les millors maneres de gaudir junts la vida."


Si voleu saber més d'aquest projecte, entreu al seu web.




Menuda sorpresa!!!
Allí vaig trobar a Alvaro, un conegut del meu poble, Algemesí!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS