dissabte, 20 de desembre del 2014

III Edició del Mercat “Nadal al carrer”-Mont-Roig del Camp




L’Associació El Portal va organitzar la III Edició del Mercat “Nadal al carrer”.



Un total 32 parades van oferir tot tipus de productes relacionats amb el Nadal i amb l'artesania... entre elles estava l'Armand, un company i amic amb el que vaig passar una bona tarda, juntament amb el Joan Reverté (Titellaire Local).






D’una banda productes alimentaris com embotits, dolços nadalencs, neules, polvorons, bombons i altres delícies que no poden faltar a taula aquestes festes. D’altra banda també hi havia productes de decoració nadalenca, figuretes del pessebre, flors, complements i bijuteria. 
Tot plegat en una tercera edició que va arribar amb novetats: a partir de les 17:30h  el Donyet Contacontes havia d'actuar fent un espectacle infantil... vaig preparar maletes i titelles per portar al carrer l'espectacle: "Cada Maleta un Conte".
Al principi estava una mica neguitós, però com tots sabeu, els nens són molt receptius si els expliques la història des del cor, sentint-la i vivint-la...I he de dir que vaig tenir un públic molt entregat!!!.









No et pots aprendre un conte de memòria i repetir-lo perquè, aleshores, el públic no entrarà en la història. T’has de fer teu el conte, viure’l, sentir-lo ben dins i llavors explicar-lo amb les teves paraules, amb el llenguatge màgic del cor... 

...I en aquell carrer de Mont-Roig vaig gaudir de una tarda-nit màgica!!

En acabar els contes, jugarem amb globus i l'associació El Portal va repartir xocolata desfeta per a tothom.




Gràcies Associació El Portal!!!

Gràcies Nens i Nenes!!

Gràcies Mont-Roig del Camp!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS