dijous, 4 de setembre del 2014

CoNtEs a DoMiCiLi: Biel i Joel, els prínceps de la casa





Un dia qualsevol al Bosc del Donyet, sona el telèfon –rinnnng, rinnng!!- i ens encomanen una nova missió: el Biel i el Joel volen escoltar contes a la seva festa!!!!!!
Ràpidament tots els habitants del Bosc es posen en marxa per preparar maletes, gorres, ukelele i guitarra. Tot ho teníem preparat per poder explicar contes però, sabeu que va passar??...  el Petit Drac, que és molt “tremendo”, va decidir sortir volant i fer una de les seves, volia fer un viatge molt llarg tot travessant el mar... Sort que el nostre amic Peter Pan el va poder convèncer i al final, el va fer entrar en el bagul, per poder després anar a casa d’aquests dos nens a explicar la història màgica que tant esperaven.
I amb tot carregat, amb el “Donyet-mòbil” varem marxar cap al nostre destí, allí ens esperaven cares conegudes d’altres aventures, i en un plis-plas el menjador de la casa es va transformar en un petit i acollidor escenari.
La primera maleta s’obrí i aparegué la Ratolina, els nens cridaven, reien i li feien molts petons!!... el que no sabien els nens es que aquesta vegada el Donyet havia portat una guitarra i petits i grans cantarem la cançó de Puf el Drac Màgic... tots ens ho varem passar molt, però que molt bé!!!
Després dels contes jugarem amb globus i ens pintarem la cara, i el Biel i el Joel van tocar la guitarra i el ukelele, i la veritat es que ho feren d’allò més bé!!!
Els pares d’aquestos dos nens són molt simpàtics i van estar en tot moment pendents de tot el que el Donyet necessitava... fa goig visitar llocs màgics com aquestos!
Gràcies família, ha estat un plaer anar a casa vostra, i moltes, moltes , moltes gràcies per ajudar amb la roda punxada del “Donyet-mòbil”, un petit incident que varem superar en veure el somriure dels vostres dos fills i dels seus amics!!

Gràcies de cor! Ens veurem!!!!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS