dilluns, 14 d’abril del 2014

Nico i el Drac



Vet aquí que fa molt de temps, a Tarragona, vivia un nen petit que li tenia molta por als dracs. Li encantaven els contes i les titelles... però no podia veure als dracs.

Sabeu per què?

Perquè conten que el petit Nicolás, es pensava que tots els dracs del món són dolents, que treuen foc per la boca i segresten princeses!!!!





La noticia va arribar al Bosc on viu el Donyet. No ens ho podíem creure!!!!!!! Un nen que té por als dracs!!!! Un nen que pensa que no hi ha cap drac bo!!!!!

Una vegada més, el Donyet va preparar les seves maletes i va sortir a buscar al petit Nicolás. Dins del bagul portava un conte molt especial, el conte de Puff, el drac màgic!!!




Un, dos, tres... vet aquí un Petit Drac que dormia en un petit llit i que volia vore un capítol de la Pepa Pig!!!! I aquest Drac... tenia por als nens!!!!

El Donyet s'ho ha passat molt bé explicant els contes i els nens han gaudit escoltant-los. Avui el Donyet ha tornat al Bosc, amb un somriure molt especial els ha dit als altres companys donyets:

- El Nicolas té un nou amic, un amic molt especial, un petit Drac que sempre voldrà jugar amb ell i junts viuran mil i una aventures!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ALIMENTA ELS SOMNIS